UITNODIGING

          Zaterdag 17 juni 2017

               de zaterdag van Machelen kermis

       van 15.00 u. tot 22.30 u.

            in zaal NOVA te Machelen

 

  12e Machala dag

Het bestuur van heemkring Machala heeft de eer om U, uw vrienden en familie uit te nodigen op onze 12e Machala dag, die dit jaar als thema heeft “ Verdwenen winkels en handelszaken in Machelen . Waar er vroeger op elke hoek van de straat wel een café of winkel was, is dit alles heden ten dage bijna verdwenen, om plaats te maken voor grote winkelketens waar alles tegelijk te vinden is.

U bent welkom in de bovenzaal van de NOVA, waar we een fototentoonstelling opstellen volgens het gebruikelijke Machala recept.

En zoals u evenzeer van ons gewoon bent, verzorgen wij ook de innerlijke mens. We serveren u o.a. een reeks selecte bieren gekozen uit het rijk assortiment aan Belgische streekbieren, uitgeschonken in bijpassende glazen. Ook een fris glaasje cava of een wijntje naar keuze staan op de kaart. Evenals een lekker hapje tegen “ den honger “ !

 

De Machala dag is een evenement dat u als Machelaar niet mag missen. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er wederom een onvergetelijke

zaterdag van Machelen kermis”  van te maken. ! Wees er dus bij op 17 juni e.k., vanaf 15.00u. in de NOVA, Kerklaan te Machelen !

 

De inkom is zoals altijd GRATIS   !