Jullie kunnen ons steunen zonder 1 cent te investeren!!

Hoe kan dat??

 

Jullie kunnen ons steunen via onze trooperpagina

 


Trooper is een nieuwe manier om ons te steunen, zonder dat het u één euro extra kost. Jij doet gewoon jouw online aankopen via onze Trooperpagina en een mooi percentje van het aankoopbedrag gaat naar Heemkundekring Machala. Super toch?! 

Voor je je bankkaart bovenhaalt, is het belangrijk om te weten hoe Trooper precies in elkaar zit. Heemkundekring Machala heeft een eigen trooperpagina:

 

                                                       https://www.trooper.be/machala

 

 

Door te klikken op de logo’s op deze pagina, kom je op de webshop van je keuze en weet deze shop automatisch dat je ons wil steunen. (we besparen je de technische details) 

Dan sla je gewoon aan het shoppen zoals je altijd doet.

Wanneer je afrekent, gaat er automatisch een percentje naar Heemkundekring Machala. En dat kost jou geen cent extra. 

Gemiddeld gaat het om 5%, dus als jij koopt voor € 100 krijgt de clubkas € 5 zonder dat het jouw extra kost!!

Er zijn verenigingen die al meer dan 10.000 € opgehaald hebben via deze weg! Houd Trooper telkens in je achterhoofd als je iets nodig hebt.

Je vindt zeker iets in één van de 323 webshops van Coolblue, wat speelgoed bij Collishop, een parfum bij Ici Paris XL, een bloemetje bij Topbloemen.be of een city-trip via Booking.com, …

En bel snel je shopverslaafde vrienden, familie, collega's en andere Machala vrienden, want het gebeurt niet vaak dat je kan shoppen voor het goede doel! 

Beeld je eens in wat een mooi bedrag het zou kunnen opleveren wanneer we allemaal online shoppen voor Heemkundekring Machala

Alvast bedankt, het kan onze leden alleen maar ten goede komen!!