Onze hoofdsponsors


Welkom bij Plum Pataat

Zin in lekker en krokante frietjes? Dan ben je bij Plum Pataat aan het juiste adres. We zullen je verwennen met allerlei lekkernijen. Kom eens proeven!

Te Machelen - Steenokkerzeel - Erps-Kwerps - Humelgem

Kan U niet wachten ?Hét kapsalon voor jong en oud, het is een familie bedrijf in Machelen al vijf generaties lang.


35 jaar geleden richtte wijlen Jef Vanutsem 'Van Cutsem' op. Het bedrijf startte klein, maar groeide op termijn uit tot een bloeiend familiebedrijf. Het bedrijf specialiseerde zich in buitenschrijnwerk, in diverse houtsoorten en diverse stijlen: modern, eigentijds, klassiek of retro.

Op 15 februari 2017 werd Van Cutsem overgenomen door NDW bv

NDW is ook een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in winkelinrichting. De huidige bestuurders, Kris en Greg De Wilder, namen in 2002 de fakel over van hun vader, Georges De Wilder en zij hebben ondertussen van NDW een bedrijf gemaakt dat uitgegroeid is tot uw totaalpartner, van A tot Z,  voor verbouwingen (www.ndw.be).

Vandaag is het productaanbod van Van Cutsem uitgebreid naar houten poorten, afsluitingen en veranda's. Er is ook een afdeling binnenschrijnwerkerij bijgekomen.
In onze toonzaal helpen onze mensen u binnenkort graag verder met professionele uitleg op maat, naar uw behoeften en wensen.

Van Cutsem is enkele decennia later uitgegroeid tot een hedendaagse schrijnwerkerij, met jarenlange productkennis en ervaring. Van Cutsem staat garant voor het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige producten en uitstekende service.


Welkom bij erkend boekhoudkantoor Rombouts. Kantoor Rombouts is een familiale onderneming, die al sinds 1986 in Vilvoorde actief is.

Ons kantoor in gemakkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Vilvoorde. 

Bij boekhoudkantoor Rombouts kan u terecht voor het voeren van de volledige boekhouding, van het inboeken van facturen tot het opmaken van de eindbalans.

Het continu blijven opvolgen van alle indicatoren van de ondernemingen van onze klanten staat bij ons centraal. Wij menen namelijk dat het cruciaal is om mogelijk problemen én oplossingen te signaleren en om onze klanten met advies en ondersteuning bij te staan bij elke fase binnen de bedrijfsevolutie.

Ook startende ondernemers helpen wij graag bij de oprichting van hun éénmanszaak of vennootschap.


NDW is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in winkelinrichting. Een van onze sterke punten is natuurlijk het verplaatsen van gevulde winkelrekken met ons eigen ontwikkeld en gepatenteerd systeem. Naast winkelinrichting, heeft NDW zich in de loop van de jaren uitgebreid tot een firma die zich ook toelegt op metaal- en houtbewerking, poederlakken, verbouwings- en elektriciteitswerken, HVAC en  hernieuwbare energie,

‘Green Power’.
                        Op die manier kan NDW een totaalconcept aanbieden aan haar klanten, 1 partner voor al uw werken,

uitvoering van A tot Z.


Slagerij Lens is opgestart op 3 januari 2013.
Met veel arbeidsvreugde hebben we de uitdaging aangegaan om "Service, Kwailiteit en Vakmanschap" aan te bieden.

3 jaar later vonden we het noodzakelijk om onze winkel totaal te vernieuwen naar een exclusief en modern concept.
Exclusief omdat dit de eerste koeltoog in België zal zijn met specifieke unieke kenmerken en eigenschappen.Hottat uitvaartzorg heeft als familiale onderneming 35 jaar ervaring in het bijstaan van families die afscheid moeten nemen van een dierbare. Met een hart voor mensen in hun meest intense momenten en met gepaste aandacht voor de persoonlijke kant van een afscheid nemen wij in zo’n aangrijpende fase van het leven uw zorgen uit handen. Onze dienstverlening gaat ook verder dan de praktische regelingen rond een begrafenis of crematie.

Met woord en beeld kan bijvoorbeeld een persoonlijke afscheidsdienst worden opgemaakt. Herinneringen aan de manier van afscheid nemen, voegen zich namelijk bij de herinneringen aan het leven van een dierbare, en vormen zo de basis van het rouwproces.

Zorg en betrokkenheid zijn bij ons geen loze woorden. Wat u belangrijk vindt, nemen wij ter harte.


Uitvaartverzorging Hernalsteen is een begrafenisondernemer met twee moderne uitvaartcentra in Neder-over-Heembeek en Haren (Brussel). Onze ervaring strekt zich over het volledige binnenland, maar ook tot het buitenland. Wij zijn 24 op 24 bereikbaar en dit 7 dagen op 7.‚Äč

Een uitvaart door Uitvaartverzorging Hernalsteen is steeds sereen en met uiterste zorg voor de overledene en de nabestaanden. Wij bieden een passende uitvaart, conform de (geloofs)overtuigingen. Daarnaast staan we in voor de voorafregeling en de nazorg, waardoor nabestaanden de tijd en ruimte krijgen voor het verwerkingsproces.


Luc De Wilder ( ° 1964 ) behaalde in 1988 zijn diploma van licenciaat in de rechten aan de Vrije Universiteit Brussel, waar hij afstudeerde met onderscheiding.
In september 1988 schreef hij zich in aan de Brusselse balie, waar hij intussen intussen 35 jaar lid is van de Nederlandse Orde van Advocaten.
Hij liep stage op het kantoor van wijlen Meester Jaak Verbaanderd in Grimbergen, waar hij van een zeer ervaren pleiter de knepen van het vak leerde.
Meester De Wilder heeft er steeds de voorkeur aan gegeven om zijn kantoor te vestigen in Machelen ( bij Vilvoorde – Brussel ). De vlotte bereikbaarheid van het kantoor zonder het drukke stadsverkeer komt de cliënt heden ten dage zeker ten goede.
Het kantoor is een vakbekwaam en dynamisch kantoor, waar de cliënt ontvangen wordt door Meester De Wilder zelf, die al zijn kennis en ervaring ten dienste stelt van zijn cliënten.
De persoonlijke service en behandeling van de dossiers van de cliënten, met de nodige beroepsernst en vakbekwaamheid, is het visitekaartje van het advocatenkantoor De Wilder.
Meester De Wilder kan als advocaat pleiten in rechtbanken over heel het land.Onze sponsors