ONZE HOOFDSPONSORS 

HOTEL FI'LIN

Hotel Fi’Lin is gelegen in het centrum van Machelen en ligt op een steenworp afstand van Brussels Airport en Brussel. Ook de steden Leuven, Mechelen en Antwerpen zijn vlot bereikbaar.

Hotel Fi’Lin beschikt over zeven ruime kamers met privé badkamer en toilet en een studio met keuken, badkamer en toilet.

Hotel Fi’Lin biedt ontbijt aan en in de buurt bevinden zich tal van restaurants om te lunchen of te dineren. ’s Avonds kan u heerlijk relaxen in onze lounge met bar.

In de zomer is er de mogelijkheid om een frisse duik te nemen in ons verwarmd buitenzwembad en te genieten van een drankje op het terras.
Als ontspanning zijn er ook in de omgeving leuke fiets- en wandelroutes.

Wij heten u alvast van harte welkom in hotel Fi’Lin!

 


PIZZA CLARA

de echte "QUALITA ITALIANA"

Dorpsplein 3

1830 Machelen

Belgique


ALG. ELEKTRICITEITSWERKEN GIEBENS BV

 

Algemene Elektriciteitswerken Giebens BV, opgericht op 3 augustus 2017, wordt vertegenwoordigd door 2 broers-bestuurders Pieter en Jonas Giebens.

Na een zevental jaren de nodige beroepservaring opgedaan te hebben als zelfstandige in bijberoep, zetten Pieter en Jonas met de oprichting van hun BV de stap naar het voltijds uitvoeren van hun activiteiten in hoofdberoep.

Bij ons kan je terecht voor:

- alle elektrotechnische installatiewerken, zowel nieuwbouw als renovatie

- zowel grotere als kleinere onderhoudswerken en klusjes aan elektrotechnische installaties

- plaatsen en onderhouden van noodverlichting

en dit alles zowel in particuliere gebouwen als bedrijfsgebouwen


Toyota W. De Bruyn

Ons verhaal begint meer dan 50 jaar geleden. De mensen van Vilvoorde en omstreken komen graag tanken bij Willy en Lisette De Bruyn. Bij elke tankbeurt krijgen ze immers een dosis Limburgse hartelijkheid, een service die hen het gevoel geeft dat ze hier méér zijn dan een nummer.

In 1973 start Willy De Bruyn in Machelen een garage. Als één van de eerste verdelers van het toen nog niet zo bekende merk Toyota verricht hij pionierswerk. Willy wint het vertrouwen van heel wat klanten uit de regio. Hij overtuigt hen niet alleen van de degelijkheid en de betrouwbaarheid van Toyota, maar ook van het belang van een stipte naverkoopservice volgens hoogstaande Japanse kwaliteitsnormen.

Vanaf 1982 wordt Garages W. De Bruyn in het meervoud geschreven: na Machelen volgt een tweede vestiging in Vilvoorde.

In die halve eeuw is er heel wat veranderd. De Toyota’s werden steeds comfortabeler, veiliger, zuiniger en milieubewuster. Onze klanten omarmden massaal de hybride technologie. Ze maken kennis met elektrisch rijden, en ontdekken zelfs waterstof.

Wat hetzelfde bleef, is de unieke sfeer van een echt familiebedrijf. Dat merk je ook aan onze klanten: heel vaak mogen we de tweede en de derde generatie binnen eenzelfde familie op weg helpen met nieuwe en tweedehands Toyota’s.

We danken u allen, onze trouwe klanten, voor de voorbije 50 jaar.

 


Welkom bij Plum Pataat

Zin in lekker en krokante frietjes? Dan ben je bij Plum Pataat aan het juiste adres. We zullen je verwennen met allerlei lekkernijen. Kom eens proeven!

Te Machelen - Steenokkerzeel - Erps-Kwerps - Humelgem

Kan U niet wachten ?


KAPSALON VANHAESENDONCK

Het kapsalon voor jong en oud, het is een familie bedrijf in Machelen al vijf generaties lang.


SCHRIJNWERKERIJ VAN CUTSEM

35 jaar geleden richtte wijlen Jef Vanutsem 'Van Cutsem' op. Het bedrijf startte klein, maar groeide op termijn uit tot een bloeiend familiebedrijf. Het bedrijf specialiseerde zich in buitenschrijnwerk, in diverse houtsoorten en diverse stijlen: modern, eigentijds, klassiek of retro.

Op 15 februari 2017 werd Van Cutsem overgenomen door NDW bv

NDW is ook een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in winkelinrichting. De huidige bestuurders, Kris en Greg De Wilder, namen in 2002 de fakel over van hun vader, Georges De Wilder en zij hebben ondertussen van NDW een bedrijf gemaakt dat uitgegroeid is tot uw totaalpartner, van A tot Z,  voor verbouwingen (www.ndw.be).

Vandaag is het productaanbod van Van Cutsem uitgebreid naar houten poorten, afsluitingen en veranda's. Er is ook een afdeling binnenschrijnwerkerij bijgekomen.
In onze toonzaal helpen onze mensen u binnenkort graag verder met professionele uitleg op maat, naar uw behoeften en wensen.

Van Cutsem is enkele decennia later uitgegroeid tot een hedendaagse schrijnwerkerij, met jarenlange productkennis en ervaring. Van Cutsem staat garant voor het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige producten en uitstekende service.


KANTOOR ROMBOUTS

Welkom bij erkend boekhoudkantoor Rombouts. Kantoor Rombouts is een familiale onderneming, die al sinds 1986 in Vilvoorde actief is.

Ons kantoor in gemakkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Vilvoorde. 

Bij boekhoudkantoor Rombouts kan u terecht voor het voeren van de volledige boekhouding, van het inboeken van facturen tot het opmaken van de eindbalans.

Het continu blijven opvolgen van alle indicatoren van de ondernemingen van onze klanten staat bij ons centraal. Wij menen namelijk dat het cruciaal is om mogelijk problemen én oplossingen te signaleren en om onze klanten met advies en ondersteuning bij te staan bij elke fase binnen de bedrijfsevolutie.

Ook startende ondernemers helpen wij graag bij de oprichting van hun éénmanszaak of vennootschap.


NDW

NDW is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in winkelinrichting. Een van onze sterke punten is natuurlijk het verplaatsen van gevulde winkelrekken met ons eigen ontwikkeld en gepatenteerd systeem. Naast winkelinrichting, heeft NDW zich in de loop van de jaren uitgebreid tot een firma die zich ook toelegt op metaal- en houtbewerking, poederlakken, verbouwings- en elektriciteitswerken, HVAC en  hernieuwbare energie,

‘Green Power’.
                        Op die manier kan NDW een totaalconcept aanbieden aan haar klanten, 1 partner voor al uw werken,

uitvoering van A tot Z.


SLAGERIJ LENS

Slagerij Lens is opgestart op 3 januari 2013.
Met veel arbeidsvreugde hebben we de uitdaging aangegaan om "Service, Kwailiteit en Vakmanschap" aan te bieden.

3 jaar later vonden we het noodzakelijk om onze winkel totaal te vernieuwen naar een exclusief en modern concept.
Exclusief omdat dit de eerste koeltoog in België zal zijn met specifieke unieke kenmerken en eigenschappen.BEGRAFENISSEN HOTTAT

Hottat uitvaartzorg heeft als familiale onderneming 35 jaar ervaring in het bijstaan van families die afscheid moeten nemen van een dierbare. Met een hart voor mensen in hun meest intense momenten en met gepaste aandacht voor de persoonlijke kant van een afscheid nemen wij in zo’n aangrijpende fase van het leven uw zorgen uit handen. Onze dienstverlening gaat ook verder dan de praktische regelingen rond een begrafenis of crematie.

Met woord en beeld kan bijvoorbeeld een persoonlijke afscheidsdienst worden opgemaakt. Herinneringen aan de manier van afscheid nemen, voegen zich namelijk bij de herinneringen aan het leven van een dierbare, en vormen zo de basis van het rouwproces.

Zorg en betrokkenheid zijn bij ons geen loze woorden. Wat u belangrijk vindt, nemen wij ter harte.


ADVOKATENKANTOOR DE WILDER 

Luc De Wilder ( ° 1964 ) behaalde in 1988 zijn diploma van licenciaat in de rechten aan de Vrije Universiteit Brussel, waar hij afstudeerde met onderscheiding.
In september 1988 schreef hij zich in aan de Brusselse balie, waar hij intussen intussen 35 jaar lid is van de Nederlandse Orde van Advocaten.
Hij liep stage op het kantoor van wijlen Meester Jaak Verbaanderd in Grimbergen, waar hij van een zeer ervaren pleiter de knepen van het vak leerde.
Meester De Wilder heeft er steeds de voorkeur aan gegeven om zijn kantoor te vestigen in Machelen ( bij Vilvoorde – Brussel ). De vlotte bereikbaarheid van het kantoor zonder het drukke stadsverkeer komt de cliënt heden ten dage zeker ten goede.
Het kantoor is een vakbekwaam en dynamisch kantoor, waar de cliënt ontvangen wordt door Meester De Wilder zelf, die al zijn kennis en ervaring ten dienste stelt van zijn cliënten.
De persoonlijke service en behandeling van de dossiers van de cliënten, met de nodige beroepsernst en vakbekwaamheid, is het visitekaartje van het advocatenkantoor De Wilder.
Meester De Wilder kan als advocaat pleiten in rechtbanken over heel het land.


AXA BANK & VERZEKERINGEN


Onze sponsors